VIDEO

Video / SoMe

Førstehåndsindtryk er altafgørende, med en video får du mulighed for

selv at bestemme hvordan dine kunder skal se dig.

Hvor kan I bruge video? 


  • Websits
  • Messer
  • Sociale medier
  • Salgsmateriale

Booking af drone foto og video.


Da det danske vejr er lunefuldt og kan være meget omskifteligt. Jeg ønsker at vejrforholdene skal være så optimale som muligt til droneoptagelser, er derfor meget fleksible når det kommer til at få dine optagelser i kassen.

Mange af mine opgaver med drone bliver booket i sidste øjeblik. Skal dog have tid til at lave pre-flight forberedelser (underretning af politi mv.) for at sikre flyvningen kan foretages i henhold til gældende lovgivning.

Jeg booker naturligvis gerne droneflyvning på en ønskede dato.


Fortrolighed.


Alle forespørgsler behandles selvfølgelig fuldt fortroligt!


Udsættelse / Aflysning / Vejrforhold.


Droneoptagelser er forholdsvis vejrafhængige. Så hvis vejret (regn, stærk vind, frost) forhindrer forsvarlig flyvning på den aftalte dag, vil jeg naturligvis ikke kræve betaling - men i stedet forsøge at lave optagelsen til et andet tidspunkt, efter aftaler med kunden.

Hvis et job aflyses af kunden af andre årsager end vejrlig, og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil Fotograf Kim Poulsen fakturere et gebyr på 50% af den oprindelige pris til dækning af mine omkostninger (forberedelser, kørsel mv.) medmindre andet er aftalt på forhånd.


Fotograf Kim Poulsen forbeholder sig retten til enhver tid at aflyse en flyvning, hvis flyvningen ikke kan gennemføres grundet - sikkerhedsmæssigt forsvarligt og/eller vejret vurderes at være til risiko for flyvning med drone. Fotograf Kim Poulsen kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for eventuelle ekstra udgifter der måtte være som følge af at en droneflyvning aflyses med begrundelse i - sikkerhedsmæssige årsager - overholdelse af flyvereglerne samt vejrlig.


Brug af optagelser.

Jeg vil aldrig udgive optagelser som ikke har været til forhåndsgodkendelser ved kunden. Vil forbeholder mig retten til at bruge alle drone optagelser til marketing. Skulle dette stride imod kundes ønsker, bør man gøre mig opmærksom på dette inden påbegyndelser af droneoptagelserne.

Godkendelse af Fotograf Kim Poulsen tilbud er samtidig en accept af disse betingelser.

 

Dronevideo & Instagram film

Droneoptagelser giver dig mulighed for at vise en helt unik video og løfte dit indhold til nye højder. Dronefilm er super godt til at prænsentere dine erhvervsbygninger, domiciler mv.


Drone video


Droneoptagelser giver dig mulighed for at vise en helt unik video og løfte dit indhold til nye højder. Dronefilm er super godt til at prænsentere dine erhvervsbygninger, domiciler mv.

2-3 droneklip til video / pr. halve time Pris kr. 1.800,-

Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge

Video til Instagram


En kort og meget kontant video, hvor budskabet meldes klar ud!

Varrighed på video 10-20 sek.

Tilkøb til video produktion Pris fra kr. 1.200,-

SPOT-ON.


Pris kun kr. 5.000,-

WEB-SPOT.


Pris kun kr. 7.500

PROFILVIDEO.


Pris kun kr. 12.000,-

*Prisen er vejledende, da jeg vil matcher dine ønsker, ambitioner samt budget.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend