Erhverv Fotografering

Erhvervs fotografering

Hey! Du finder mig også i Odense nu!

Odensevej 117C, 5260, Odense

Tak for tilliden.

download
NCC
Udklip
TV2ØST
Runøe og Teil Aps
Logo_Quadrat_gruen_HG_dunkel_500x500px
1519884922691
R-Hansen-&-Søn
AAB
Rendboe
Munck
Renas
Phønix-Tag
Nordfyns-Finas
Odense-Golfklub
LindeEl
Kjellerup AS
Kielberg_advokater
Jerslev-stillads
JM-Optik
FVB
Gail
HC Murerservice
Erhvervs Polereren
EDC
egendomsservice-fyn
download
Diakrit
  • Erhvervsportræt


Jeg tilbyder erhvervsportrætter af alle medarbejdere i din virksomhed. Et flot og professionelt foto kan være afgørende, når man som medarbejder skal tage kontakt til kunder eller skal networke med kollegaer fra andre virksomheder. Derudover giver en medarbejderside med et professionelt og rent look et indtryk af, at din virksomhed er kompetent og struktureret.

 

Overrask dine medarbejdere med den gave, som et godt udført erhvervsportræt kan være både for nutidige- og fremtidige stillinger. Udover et portrætbillede som man kender det, er det også muligt at få taget portrætter af medarbejderne, der arbejder ved deres normale arbejdsstation. Dette kan give noget personlighed til portrætterne.

 

Erhvervsportrættet kan evt. kombineres med et virksomhedsportræt, hvor du udover at få præsenteret dine medarbejdere, også får præsenteret virksomheden fra sin bedste vinkel.


  • Virksomhedsportræt


Når du skal indfange nye kunder eller medarbejdere, er førstehåndsindtrykket altafgørende. Med et virksomhedsportræt kan du sørge for at vise din virksomheds værdier og sjæl frem til udefrakommende. Et virksomhedsportræt kan inkludere billeder af virksomheden udefra såvel som indefra, billeder af medarbejdere i den normale arbejdsgang, eller billeder der viser frem, hvad virksomheden kan bidrage med.

 

Udover bare at vise din virksomhed frem med billeder, er der også mulighed for at præsentere den med et videoportræt. Dette er oplagt til at have liggende på virksomhedens hjemmeside sammen med et par billeder, der viser virksomheden fra sin bedste vinkel. Med denne form for præsentation kan din virksomhed ikke undgå at udstråle professionalisme.

 

Prisen afhænger af tiden og mængden af billeder, så kontakt os for at modtage et tilbud som passer Jer. 

Foto & video leveret til Hotel Residen Møen

"Vi havde hyret Kim til at komme forbi Decofarver for a tage portrætbilleder    af medarbejderne, gruppebillede bl.a. vi er så glade for resultatet 👌🏼"Sandra Ilbjerg

Costomer Service Manger DecoFaver

Kim har været forbi os op til flere gange for at tage billeder både til vores hjemmeside og privat. Jeg kan kun give den bedste anbefaling herfra👍🏼😊


Nikolaj Rasmussen

Indehaver

Ejendomsservice Fyn

Da jeg skulle have taget nogle portrætfotografier i forbindelse med min virksomhed, valgte jeg KIm som samarbejdspartner. Jeg er vild med de billeder vi fik taget... jeg gik efter at få lavet nogle sort/hvide billeder med "kant" - hvor der skulle leges med skyggerne...og det fik jeg...Tak for det..👌 Jeg er faktisk overrasket over, hvor meget af min personlighed, det lykkes Kim at få med i billederne... Når alt kommer til alt, er det jo sjovere med nogle billeder som skiller sig ud.... Det er iøvrigt også meget nemmere for mine kunder at huske mig på denne måde.... 


Jesper Dalhus

Erhvervs coach

  • Eksteriør/interiør fotos


Har din virksomhed rykket beliggenhed, og skal I vise de nye bygninger frem? Jeg kan komme ud og tage billeder af interiør og eksteriør, så I kan få vist jeres nye domicil eller erhvervsbygninger frem. Med en professionel fotograf kan I vise arkitekturen af jeres domicil frem, så de fineste detaljer af arkitekturen bliver vist frem.

 

Jeg kan tilbyde billeder både indendørs og udendørs, samt billeder med drone, så man kan få hele bygningen med, hvis dette ønskes. Disse billeder kan være gode til SoMe som LinkedIn eller Instagram, hvor I kan promovere jeres virksomhed. Med disse billeder kan I byde kunder velkommen i jeres bygninger, uden de er der.

Kim er en fremragende fotograf.

Jeg har brugt ham til flere forskellige typer af opgaver, og hver gang har han leveret langt mere end forventet.

Han har altid øje for opgaven og ved lige hvilken vinkel man ønsker på sine billeder. Han er også særdeles god til at se nye ideer & komme med gode forslag til lys & andre fototekniske elementer. Han kan sit kram.

Skal du bruge en fotograf, til en given opgave, så kontakt altid Kim.

Jeg ved han kan løse opgaven for dig.

Line Møller - Indretnings arkitekt & indehaver af MØLLER INDRETNING & Ateliier.dk

Dronevideo/-foto

Med en dronevideo kan du på en ny og anderledes måde præsentere din virksomhed. Med droner får man flydende og lækre optagelser, der kan tages på store afstande og ovenfra. Der er en god måde at vise jeres domicil eller erhvervsbygninger frem og få det præsenteret rigtig flot. Det kan - bogstavligt talt - tage optagelserne til helt nye højder og give det perfekte ekstra touch til en præsentationsvideo.

 

Droneoptagelser er naturligvis meget vejrafhængige, og bliver dine optagelse aflyst pga. dårlige vejrforhold, bliver optagelserne rykket til en ny dato efter aftale med kunden. Netop pga. det uforudsigelige danske vejr, er jeg også meget fleksibel i forhold til aftale af tider.

 

Prisen for 3 droneklip til video /pr. halv time fra 1.800 kr.

Læs mere!

Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge

Hey! Du finder mig også i Odense nu!

Odensevej 117C, 5260, Odense

Copyright @ All Rights Reserved