Pressefoto/Event

Pressefoto -

Eventfotografering

Events dækker over mange forskellige typer arrangementer.

Det kan f.eks. være:


Konference

Reception

Messe

Åbent hus

Firmafester

Medarbejderture

Kundearrangementer

Video produktion med og uden drone

Ser mere her

Skal virksomheden have en stor event eller en konference, kan det være godt med gode billeder fra dagen. Både til internt brug kan det være sjovt for medarbejderne at se tilbage på en god dag, men billederne kan lige så meget være med til at styrke virksomhedens image udadtil. Stemningsbilleder og pressefotos fra en event kan fremvise virksomheden på den bedste måde.

 

Som professionel pressefotograf har jeg en evne til at fange de helt særlige øjeblikke, som ikke kommer igen, men som man altid gerne vil kunne kigge tilbage på og mindes. Der er derfor en fordel at have en pressefotograf med til eventen, som kan stå klar på de helt rigtige tidspunkter og fange de helt specielle momenter.

Jeg kan vise din virksomhed frem fra den bedste vinkel


Når jeg kommer ud og fotograferer din virksomhed, finder vi sammen ud af, hvad du gerne vil have at virksomheden udstråler. På den måde kan du gennem billederne få fremhævet lige nøjagtig de værdier og egenskaber, som din virksomhed står for. Du kan både få billeder af virksomhedens indre og ydre, eller du kan fremhæve dine medarbejdere i deres arbejdsgang.

Som professionel fotograf kan jeg sørge for at vise din virksomhed fra dens bedste vinkler og fange øjeblikke, der udstråler virksomhedens sjæl. Når I får billederne, overgiver jeg alle rettigheder til jer, hvilket betyder, at I kan bruge billederne, som I vil.

 

Billeder af din virksomhed kan være gode at bruge på jeres hjemmeside, eller de kan bruges i reklamer eller til SoMe på f.eks. Instagram eller LinkedIn. Det er en god måde at vise potentielle kunder eller nye medarbejdere, hvad jeres virksomhed står for og invitere dem indenfor rent visuelt.

 

Hvorfor hyre en professionel fotograf?


Når du hyrer en professionel fotograf til at portrættere din virksomhed, kan du være sikker på, at din virksomhed bliver præsenteret fra sine bedste sider. Som pressefotograf kan jeg også komme ud til events og fange de helt særlige øjeblikke, der siger noget om din virksomhed.

 

Når du hyrer en fotograf til en event eller en konference, kan du selv fokusere 100% på kunder og medarbejdere, mens jeg i baggrunden fanger de gyldne øjeblikke. Når du får taget billederne af en fotograf, er de også af en sådan kvalitet, at de kan bruges i mange år fremover som reklame eller på jeres hjemmeside.

 

Klik videre for at se, hvilke ting jeg udbyder, og hvordan du kan bruge det til din virksomhed. Hvis du er i tvivl, om jeg leverer en bestemt slags opgave, så tøv ikke med at tage kontakt, så vi sammen kan finde frem til en aftale.

Copyright @ All Rights Reserved