Erhverv

Tak for tilliden.

kundereference 1
kundereference 2
kundereference 3
kundereference 4
kundereference 5
kundereference 6

Jeg kan vise din virksomhed frem fra den bedste vinkel


Når jeg kommer ud og fotograferer din virksomhed, finder vi sammen ud af, hvad du gerne vil have at virksomheden udstråler. På den måde kan du gennem billederne få fremhævet lige nøjagtig de værdier og egenskaber, som din virksomhed står for. Du kan både få billeder af virksomhedens indre og ydre, eller du kan fremhæve dine medarbejdere i deres arbejdsgang.


Som professionel fotograf kan jeg sørge for at vise din virksomhed fra dens bedste vinkler og fange øjeblikke, der udstråler virksomhedens sjæl. Når I får billederne, overgiver jeg alle rettigheder til jer, hvilket betyder, at I kan bruge billederne, som I vil.

 

Billeder af din virksomhed kan være gode at bruge på jeres hjemmeside, eller de kan bruges i reklamer eller til SoMe på f.eks. Instagram eller LinkedIn. Det er en god måde at vise potentielle kunder eller nye medarbejdere, hvad jeres virksomhed står for og invitere dem indenfor rent visuelt.

"Kim har taget billeder til erhvervsbrug, hvor jeg var koordinator på opgaven. Kim er god til at fange de udtryk, man ønsker i et stemningsfoto, mens han går til opgaven med god energi. Derfor kan jeg anbefale Kim til andre"


Anja H. Tyranski Marketing assistent ved Axla.

Wow, hvor jeg nyder de kniv skarpe fotos, vinklerne, budskaberne og det personlige, som jeg oplever du har fået frem. 

Autenciteten - det autentiske look, er jeg vildt betaget af.

Tusinde tak indtil videre for en helt fantastisk oplevelse med et resultat, der ligger langt over forventet


SPILLET MELLEM ØRERNE ved Lisbeth Bende.

Varm anbefaling af dygtig Fotograf Kim Poulsen

Som indehaver af entreprenør firmaet kan jeg varmt anbefale Fotograf Kim Poulsen.

Vi har flere gange brugt Kim til bl.a. portrætbilleder, billeder til vores hjemmeside og projektfotografering.

Vi har fået en rigtig god behandling, super service og nogle fantastiske billeder i høj kvalitet.


Når vi skal have taget nye billeder vil vi helt sikkert tage kontakt til Kim!


Indehaver & aut. Kloakmester

Gitte Zimmermann.

Hvorfor hyre en professionel fotograf?


Når du hyrer en professionel fotograf til at portrættere din virksomhed, kan du være sikker på, at din virksomhed bliver præsenteret fra sine bedste sider. Som pressefotograf kan jeg også komme ud til events og fange de helt særlige øjeblikke, der siger noget om din virksomhed.

 

Når du hyrer en fotograf til en event eller en konference, kan du selv fokusere 100% på kunder og medarbejdere, mens jeg i baggrunden fanger de gyldne øjeblikke. Når du får taget billederne af en fotograf, er de også af en sådan kvalitet, at de kan bruges i mange år fremover som reklame eller på jeres hjemmeside.

 

Klik videre for at se, hvilke ting jeg udbyder, og hvordan du kan bruge det til din virksomhed. Hvis du er i tvivl, om jeg leverer en bestemt slags opgave, så tøv ikke med at tage kontakt, så vi sammen kan finde frem til en aftale.

Copyright @ All Rights Reserved

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend