BryllupBryllup fotografering

Once in a Lifetime

Som bryllupsfotograf sætter jeg en stor ære i at dokumentere den store dagen - et bryllup er en once in a lifttime-oplevelse.

 

Når dagen er omme, er det eneste, der trods alt er tilbage, minderne samt jeres billeder. Bryllupper er en af mine helt store passioner – en dag fyldt med uforglemmelige øjeblikke, hvor det helt rigtige billede betyder uendeligt meget.  

 

Det magiske ved et bryllup er at fange de små- og flotte detaljer, dagens store øjeblikke - og de hele rigtig billeder er dem, som giver et sug i maven resten af livet. 

 

Jeg tilbyder at fotografere bryllupsportrætter eller fotografering under hele dagen - lige fra start, hvor bruden og gommen forbereder sig til og med brudevalsen. Fotodokumentarist still, naturlige farvesætning, ikke for opstillet "flue på væggen"

Bryllups fotograf Fyn
Bryllupsfotograf
Bryllup fyn

Kim stod for fotografering ved vores bryllup, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Kim er en meget professionel og dygtig fotograf.

Han finder de bedste placeringer og lys og får taget nogle utrolig smukke billeder. Gennem hele dagen var Kim med og fik taget nogle fantastiske billeder af både os og vores gæster.

Han forstod virkelig at lytte til os og vores ønsker og levere de smukkeste billeder og en super flot film.

Vores gæster var også meget imponeret, kæmpe ros og endnu engang tak for at være med til at gengive en fantastisk dag og oplevelse. 

PRISER

Once In a Lifetime


+Møde med jer inden brylluppet

+Billeder af alt fra brudens forberedelser til midnat

+Billeder leveres digitalt/online album/mobil app

+op til 15 timer


2024 inkl. billeder kr. 18.995,-

Tilvalg af drone video kr. 4.200,-

Bryllups fotograf
Fotograf til bryllup

Den Uforglemmelige Dag


+Møde med jer inden brylluppet

+Billeder af vielsen (før, under, udgang og lige efter),    stiuationsbilleder foran kirken

+Detaljebilleder fra receptionen og gruppebillede

+Udskæring af bryllupskagen

+Bryllupsportrætter på location

+Billeder leveres digitalt/online album/mobil app

+5-6 timer


2024 inkl. billeder kr. 9.995,-

Tilvalg af drone video kr. 4.200,-

Den Klassiske Bryllupspakke


+Møde med jer inden brylluppet

+Billeder af vielsen (før, under, udgang og lige efter),       stiuationsbilleder foran kirken

+Bryllupsportrætter på location

+Billeder leveres digitalt/online album/mobil app

+3 timer


2024 inkl. billeder kr. 5.995,-

Bryllups fotograf Jylland
Bryllups fotograf Sjælland

Den Lille Bryllupspakke


+Møde med jer inden brylluppet

+On-location fotografering

+1-2 timer

+Billeder leveres digitalt/online album/mobil app


2024 inkl. billeder kr. 4.995,- 

Drone Video


+Få en fantastisk flot drone video, som viser de skønne omgivelse, jeres bryllupsfesten holdes i.

Korte klip sat sammen som en kort video med dejlig underlægningsmusik og grafik.


I kan vælge at jeg kun laver drone video eller som tilvalg til fotografering.

Kun dronevideo kr. 8.800,-

Som tilvalg kr. 4.200,-

Bryllup fotograf
Bryllup - Portræt - Erhverv  - Event - Fotograf
bryllup Fyn
Fotograf og erhvervsfotograf i Odense tilbyder bryllup fotografering
fotograf til bryllup
Bryllups fotograf p fyn

Den 21. Maj, 2022 havde vi den fornøjelse at have Kim til at forevige vores bryllup med en masse gode billeder. Først i og ved kirken, derefter i parken ved Egeskov slot. Vi er rigtig glade for det arbejde som Kim har leveret. Ud over at være en dygtig fotograf, så er Kim en meget behagelig person at være i selskab med. Der er plads til grin og så var han super god til at få vores børn til at føle sig godt tilpas under hele fotograferingen. Kim får det varmeste anbefalinger herfra.

Mywed

For pakkerne inkluderer følgende:


  • 1. Personligt møde/telefonmøde (Vigitgt!)
  • 2. Fotograferingen på dagen. Husk at afsætte tid til location fotografering.
  • 3. Færdigredigerede, digitale billeder i højopløsning.


* Efter levering af billederne digitalt har I alle rettigheder til billederne. I kan f.eks. bruge dem  til print, forstørrelser osv.

* Alle billedere leveres i et web-album samt en mobil app med highlights fra dagen.

* Ønsker I billederne leveret på USB, er dette en merpris på kr. 300,- + forsendelse.

* Billeder på print tilbydes.                                                                                                                                              * Priserne inkluderer moms, samt kørsel på Fyn. Kørsel udenfor Fyn pålægges kr. 500,- til transport


Der bliver lavet en kontrakt imellem bryllupsfotografen og kunden, og der betales forud i 2. rater. Det vil sige, at du ved bekræftelse af bestillingen skal betale 1. rate som er 50 % af pakkeprisen. Senest 2 uger før brylluppet skal 2. rate være indbetalt Dette er for at sikre begge parter.


Praktisk info:


Til portrætbillederne tager brudepar og bryllupsfotograf til den udvalgte location. Her bør der ikke være andre end parret selv. 

Ønsker I billeder sammen med brudepiger eller børn, skal de naturligvis også med. Det er vigtigt, at I afsætter mindst 1 time. Dette er ren fotografering. Transporttiden til og fra stedet skal lægges oveni fotograferingstiden.

FAQ

HVORNÅR FÅR VI BILLEDERNE? 


Når fotograferingen er færdig, vil jeg påbegynde redigeringsarbejdet. Typisk vil i modtage alle billedefiler senest 7 dage efter bryllupet.

HVOR MANGE BILLEDER MODTAGER VI


Jeg kan ikke give et eksakt af billeder I vil modtage, da det varierer meget fra opgave til opgave. Efter et bryllup kommer jeg typisk hjem med 1000 til 5500 billeder RAW billedefiler alt efter, hvor stor en del af brylluppet jeg skal være med til fotografer.

HVORDAN LEVERES BILLEDERNE?


Alle digitale billedefiler leveres i højopløsning via wetransfer.com Endvidere modtager I et online album og en mobil app med alle billeder.

ER BILLEDERNE REDIGERET?


Alle billeder vil blive leveret redigeret. Under en redigering vil billederne blev favekorigeret og lystilpasset.

KAN VI BETALE I RATER?


Der bliver lavet en kontrakt mellem bryllupsfotografen og kunden, og der betales forud i 2. rater. Det vil sige, at du ved bekræftelse af bestillingen skal betale 1. rate som er 50 % af pakkeprisen. Senest 2 uger før brylluppet skal 2. rate være indbetalt.

HVOR I LANDET FOTOGRAFERER DU BRYLLUPPER?


Jeg holder til ved Kerteminde, men kommer rundt i hele landet. Foregår bryllupet udenfor Fyn, pålægges der kr. 500,- til transport.

Bryllupper udenfor Danmark vil omkostinger til fly, hotel, mad mv. blive faktureret.

HVORDAN MED DRONEFLYVNING?


Det er ikke tilladt at flyve med drone alle steder, derfor kan denne services ikke tilbydes alle steder i landet. Endvidere skal vejret tillade dette. I betaler naturligvis ikke for dronevideoen, hvis vejret forhindrer optagelserne.

KAN VI BESTILLE PRINT & HÅNDLAVET ALBUM HOS DIG?


Ja det kan I tro. Jeg indhenter gerne tilbud på print med farver, som er langtidsholdbare på kvalitetspapir. Det sammen gælder, hvis I ønsker at få produceret et håndlavet album.

ØNSKER DU MAD TIL BRYLLUPPET?


Er jeg med til at fotografer hele aften, er det vigtig, at I også bestiller med til mig - ja, uden mad og drikke dur helten ikke. Samt at der er rigligt med vand/sodavand at drikke. Som regel får jeg det samme at spise som jer og gæsterne, men det er ikke vigtig - bare der vil være lidt mad. 

Jeg spiser for mig selv :-)

Områder som Fotograf Kim Poulsen har løst disse opgaver i:

5000 Odense, 5250 Odense, 5210 Odense, 5200 Odense, 5260 Odense, 5300 Kerteminde, 5320 Agerdrup, 5330 Munkebo, 5400 Bogense, 5450 Otterup, 5471 Søndersø, 5492 Vissenbjerg, 5500 Middelfart, 5540 Ullerslev, 5550 Langeskov, 5560 Aarup, 5580 Nørre Aaby, 5600 Faaborg, 5610 Assens, 5620 Glamsbjerg, 5700 Svendborg, 5750 Ringe, 5800 Nyborg, 5900 Rudkøbning, 7190 Billund, 8220 Brabrand, 7080 Børkop, 6700 Esbjerg, 6715 Esbjerg N, 7000 Fredericia, 7323 Give, 7500 Holstebro, 8700 Horsens, 7130 Juelsminde, 6000 Kolding, 8900 Randers, 8600 Silkeborg, 7800 Skive, 6400 Sønderbrog, 6600 Vejen, 7100 Vejle, 9000 Aalborg, 8000 Aarhus, 1050 København K, 2605 Brøndby, 2620 Albertslund, 2670 Greve, 2920 Charlottenlund, 3400 Hillerød, 3650 Ølstykke, 4200 Slagelse, 4220 Korsør, 4600 Køge, 4760 Vordingborg,